Blue-Zone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Propunere.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
free-play

Data de inscriere : 19/03/2010

Propunere. Empty
MesajSubiect: Propunere.   Propunere. EmptyVin Mar 19, 2010 4:53 am

Dupa cum stiti, sunt sute de comunitati cs on-line. Realitatea este ca daca nu deti un domeniu (cumparat pe viata si hostat anual), nu ai sanse sa cresti (ca si comunitate), pe forumgratuit/subdomeniu. Din ce cauza ? primul lucru este acel "forumer.ro" sau "forumz.ro", "alta terminatie", pur estetic dar cu un impact mare asupra Musafirilor (Guests), al II-lea lucru este acela de viteza/stocare/downloadare, in sensul ca la un anumit numar de useri se va misca tot mai greu astfel Musafirii (eventualii membrii inregistrati), evita sa isi inregistreze un cont, sau pur si simplu ies de pe forum. Al III-lea lucru tine de limitarea configurarii si personalizarii unui forum pe forumgratuit. In ziua de azi, aceste 3 lucruri (nu sunt singurele) impiedica o comunitate sa se dezvolte la capacitati maxime.
Ce va propunem: De obicei free-play cumpara (asimileaza) comunitati mai mari (peste 200 useri) si o muta pe forumul principal al nostru, negociaza cu detinatorul comunitatii al forumgratuit (structura sa ramana la fel, gradele, etc.). In cauza comunitatii voastre, detineti un numar de 60+ de useri, astfel nu suntem dispusi sa cumparam forumul si sa facem mutarea, ci va propunem o mutare pe un domeniu cumparat pe viata, cu hostarea platita anual (viteza puternica, posibilitate stocare foarte mare), unde ve-ti primi gradele si sectiuniile care le doriti.
Comunitatea noastra este la inceput dar are un numar mare de inregistrari/vizualizari pe zi [100+ musafiri/zi, 20 + inregistrari/zi]. Detinem 6 servere cs 1.6 [in curand inca 5 hostate], 1 server Battlefield 1942 hostat si 2 servere Half-Life 1. In curand 1 server SA:MP hostat. Pana acuma am asimiliat comunitatea loveee.forumz.ro de 600 useri, pe care am mutat-o pe forumul nostru iar 2 comunitati de pe forumgratuit doresc de asemenea mutarea pe forumul free-play. Luati aceasta propunere ca un ajutor, de a va dezvolta si de a crea o comunitate unita si puternica.
Nu voi lasa adresa aici decat cu acordul Detinatorului.
Sus In jos
laury
Admin
laury

Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Dabuleni

Propunere. Empty
MesajSubiect: Re: Propunere.   Propunere. EmptyVin Mar 19, 2010 10:01 am

lasa-mi adresa de mail...sau ti-o dau yo pe a mea...GhitaBogdan23@yahoo.com

Adauga-ma in lista si o sa vorbim Very Happy
Sus In jos
https://blue-zone.catsboard.com
laury
Admin
laury

Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Dabuleni

Propunere. Empty
MesajSubiect: Re: Propunere.   Propunere. EmptyVin Mar 19, 2010 10:06 am

sa ma contactezi mai repede Very Happy
Sus In jos
https://blue-zone.catsboard.com
free-play

Data de inscriere : 19/03/2010

Propunere. Empty
MesajSubiect: Re: Propunere.   Propunere. EmptyVin Mar 19, 2010 2:04 pm

Ti-am trecut id de Y!M: ghitabogdan23
Sus In jos
Continut sponsorizat

Propunere. Empty
MesajSubiect: Re: Propunere.   Propunere. Empty

Sus In jos

Propunere.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Blue-Zone :: Blue-Zone :: Anunturi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente