Blue-Zone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
geo

Data de inscriere : 06/03/2010

cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :) Empty
MesajSubiect: cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :)   cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :) EmptySam Mar 06, 2010 7:16 pm

mama ce misto...o sa ajung si eu ca aia...cat de curand Very Happy
Sus In jos
nfs^

Data de inscriere : 13/02/2010
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :)   cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :) EmptyMier Mar 10, 2010 10:02 am

nu prea cred Smile)) imi pare rau ca iti distrug visul ))) dar mai invata cs joci cu mine si te pun la un test de sunet eu te aud din baza ce arma iti ei si iti si spun Smile)) numai dupa sunet fiecare aram are un suner aparte Smile))) fii atent cand joaci la sunete Wink de ex awp Smile)) ce sunet are cand apesi pe Q nu se aude ca la ak47 Wink dar la awp sunetul de foc e mai lung Wink fata de ak47 Wink si gloantele cand cad la awp sunt mai grele Wink le auzi timp de 3-4 secunde cand la ak47 doar 2 ;Neutral
Sus In jos
laury
Admin
laury

Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Dabuleni

MesajSubiect: Re: cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :)   cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :) EmptyLun Mar 15, 2010 11:34 am

nfs^ te pricepi la cs...ia sa ma inveti si pe mine sambata viitoare sa joc la sunet...ca te-am vaz in actiune si joci ExCeLeNt :X bounce Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
https://blue-zone.catsboard.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :)   cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :) Empty

Sus In jos

cela mai tari clipuri cs pe care le-am vazut :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Senzational : Cel mai bun jucator pe care l-am vazut :O
» Reclama server cs
» reclama servere tari
» Care e diferenta dintre un om si un urs?
» Imagine care Clipeste

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Blue-Zone :: Video Counter-Strike 1.6 :: Video Counter-Strike 1.6-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente